Ons Team

Dries Van den Bossche

Dries is opgegroeid op een boerderij in Baardegem met een prachtige parktuin die verscheidene indrukwekkende bomen bevat. Het actieve leven zit letterlijk in zijn DNA. Na zijn loopbaan als officier bij Defensie en een voortgezette vorming als milieucoördinator, koos Dries resoluut voor de boomverzorging. Hij behaalde na zijn opleiding het Europees certificaat.

Dries heeft ondertussen zeer veel ervaring in de technischere vellingen en demontages, ook door middel van hijskranen.

Kris De Beleyr

Al van kindsbeen af werd deze zoon van fruittelers meegenomen naar de boomgaarden om te helpen snoeien en planten. Toen hij, na zijn studie als landschapsarchitect, koos voor de boomverzorging, was dit ‘als vanuit de genen meegegeven’. Hij haalde al snel zijn Europees certificaat en weet dit al vele jaren te behouden.

Het snoeien van fruitbomen zit hem in de vingers maar ook het planten en verplanten van bomen heeft nauwelijks nog geheimen voor hem. Hij deelt deze kennis ook als lesgever bij verschillende erkende opleidingscentra.

Thomas Van der Borght

De natuur zit bij Thomas in de familie. Tijdens zijn jeugd waren lange boswandelingen geen uitzondering. Hier ontstond zijn verwondering voor bomen en de drang om deel te kunnen uitmaken van hun groeiproces. Na jaren meegewerkt te hebben in het familiebedrijf, koos Thomas vastberaden voor een carrière als boomverzorger.

Thomas is het opkomend talent. Hij volgt momenteel de opleiding tot boomverzorger en gaat met rasse schreden richting het behalen van zijn Europees certificaat.

Jan Lemmens

Jan groeide op in de Limburgse bossen. Klimmen in de bomen en fietsen in het bos waren zijn favoriete activiteiten. Als professioneel cameraman kan hij de schoonheid van bomen als de beste vastleggen. Hierdoor bleef het kriebelen om terug in de natuur te zijn. Hierop besloot hij zich aan te sluiten bij een opleiding als boomverzorger. Al snel bleek dat ook hier een onontgonnen talent aangeboord werd. Kort na zijn opleiding behaalde hij zijn Europees certificaat.

Jan is zeer onderlegd in het ‘fijne’ snoeiwerk. Hij kan als de beste fruitbomen ‘op beeld’ krijgen of uw boom optimaal innemen.

Wilfried Torfs

Wilfried ademt bomen, of ademen bomen Wilfried? Het is een vraag waarop niet direct een antwoord kan gegeven worden. Het is echter een onomstotelijk feit dat hij recht voor de raap kiest voor goed beheer van bomen. Als een van de meest ervaren Bomeniers, leunt menig beginnend boomverzorger op zijn kennis en ervaring. Hij organiseert en leidt de grootste werven met een doortastendheid waar we enkel respect voor kunnen hebben.

Wilfried deelt zijn ervaring ook als lesgever bij opleidingscentra en neemt iedereen mee in het veilig werken in en rond bomen. Hij heeft als ondersteunend boomverzorger meestal het heft in handen en begeleidt elke klimmer veilig door zijn werkzone, de boom.

Secured By miniOrange